• Tromsnesvegen 77
  N-2634 Fåvang
  Telefon: 41 50 77 23
  info@agro-dynamica.no

 • Om Agro-Dynamica AS


  Agro Dynamica startet sin aktiviteter i 2008.  Siden 2011 ble selskapet omdannet til et aksje selskap (AS) med et solid egenkapital.  Agro Dynamica har vokst betydelig for hvert år, og har blitt en ledende leverandør i mange redskapsgrupper i Norge.

  Agro Dynamica er ene-importør til UNIA, AGRISEM og TAJFUN i Norge, i tillegg forhandles forskjellige produkter bl.a. 4P skaphengere.

   

  Filosofien til UNIA ønsker Agro Dynamica AS å videreføre i Norge.  Service står sentralt og Agro Dynamica AS har et godt delelager der det alltid er tilgang på alle produkter som føres i Norge.  Delene blir solgt gjennom selskapets internettbutikk.  Agro Dynamica AS handler direkte med UNIA og selger direkte til deg som sluttbruker.  Fordelen er at vi raskt og enkelt kan levere produktene ifølge ditt ønske til gode priser.  Dermed er Agro Dynamica AS en landsdekkende leverandør.  I tillegg til de vanlige salgs systemer benytter Agro Dynamica AS internett og annen moderne teknologi til markedsføring, slik blir produktet solgt fra Sørlandet til Nordkapp og Kirkenes.  Av og til kommer kunden og henter redskap selv med bil og henger.  Da vårt lager bare ligger bare få meter fra E6 i Fåvang sentrum er det også enkelt å hente varene med en transportør hjemmehørende i kundens distrikt.  Agro Dynamica AS kan hjelpe deg å finne en transportør hvis det er ønskelig.

  UNIA group eier følgende fabrikker:

  – UNIA GRUDZIADZ (jordbearbeiding) – hovedkontor til UNIA group – ligger i Grudziadz mellom Gdansk og Warchau i Polen

  – UNIA BRZEG (hengere, kalkvogn og tørrgjødselvogn) – ligger i Brzeg sør i Polen

  – UNIA FAMAROL (slåmaskiner, river og pakkemaskiner) – ligger i Slupsk nord i Polen

  – UNIA PILMET (sprøyter og kunstgjødselspredere) – ligger i Brzeg sør i Polen

   

  AGRISEM eies også av UNIA men er ikke direkte underlagt UNIA systemet.  AGRISEM er ledende i Europa innenfor jordløseners.  AGRISEM er veldig innovativ.  AGRISEM selges gjennom egen forhandlere i Norge.

  – AGRISEM (AGRISEM jordbearbeiding) – ligger vest i Frankrike

   

  TAJFUN ble grunnlagt i 1967 og tilbyr komplette løsninger for traktormonterte vinsjer og vedmaskiner.  TAJFUN har forhandlersnettverk i over 50 land. Målet i TAJFUN er å lage kraftige, brukervennlige og sikre skogsbruksmaskiner.  TAJFUN har vært innovativ hele tiden, og er trendsetter for vinsj og vedmaskin.  TAJFUN blir solgt i Norge gjennom våre forhandlere som alle har fått opplæring i produktene sik at disse kan bistå kundene best mulig.

  • TAJFUN fabrikken ligger sentralt i Slovenia.

   

  4P Henger blir produsert nord i Sverige.  Fabrikken har spesialisert seg i skaphengere tilpasset skandinavisk transport av skutere og ATV.  Henger er dermed ikke bygget som varehenger med tilpasset kapell.  Hengere er utviklet for transport av skuter og ATV, dermed blir henger lettere og samtidig kraftigere der det trengs.  4P hengeren gir en enestående flott kjøreerfaring som bare må prøves.

  • 4P fabrikken ligger nord i Sverige