• Tromsnesvegen 77
  N-2634 Fåvang
  Telefon: 41 50 77 23
  info@agro-dynamica.no

 • Om UNIA


  Historien til UNIA går mer enn 130 år tilbake. Det var i 1882 at en tysk ingeniør August Ventzka etablerte “Factory of Agriculture Machines and Tool” i Grudziadz.  Mye har endret i 130 år histori.  Per dags dato er UNIA eiet av 2 private personer.  Hovedaksjonæren er daglig leder CEO for UNIA gruppen med kontor i Grudziadz.  Medeaksjonæren er daglig leder i UNIAs Famarol fabrikken i Slupsk.  Siste årene ble flere fabrikken oppgradert med moderne produksjonsmaskiner.  Automatisering i kombinasjon med lang erfaring resulterer i toppkvalitetsprodukter til gode priser.

  Anno 2014 har UNIA fabrikker i Grudziadz (PL), Slupsk (PL), Brzeg (PL), Kutno (PL) og Ligné (F).  I tillegg produserer UNIA maskiner eller deler til en rekke store maskinprodusenter i Norge, Skandinavia og resten av Europa.  Det er dermed ikke tilfeldig at noen redskaper er ganske likt med konkurrentene sine maskiner.

  UNIA bruker bare de beste råvarer på markedet, deriblant kan vi nevne at alt stål er Svensk eller Finsk produsert. Mange deler blir kjøpt inn, eksempelvis kan det nevnes at hydraulikken UNIA bruker kommer fra en verdenskjent bedrift i Østerrike.

  Nå er UNIA en av de største redskapsprodusentene i Europa. UNIA er også markedslederen på flere områder både i Øst og Vest Europa. UNIA eksporterer i dag over hele verden.